Barcelona, 25 de novembre de 2010
Nota de Premsa nº: 23/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CALENDARI CATALÀ EN PISTA COBERTA
La temporada de 2010-2011 quedarà a l'historia de l'atletisme català com la primera en la que es disputaran les competicions del calendari "indoor" en la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L'anhelada instal·lació ja és una realitat i en breu començaran les competicions que es prolongaran durant els mesos de desembre a març.

La ciutat de Sabadell ja havia disposat d'una pista coberta, concretament al Palau d'Esports de Sabadell, que va acollir la temporada en sala des de 1.971 fins a 1.980. Pista de material de fusta i que per qüestions de mides reglamentàries es va tenir que suprimir l'activitat atlètica en aquesta instal·lació.

Després de la inauguració oficial el passat 26 de setembre, serà el proper dissabte 11 de desembre la data en la que se celebrarà la primera competició oficial amb la realització del primer Control Cadet. A partir d'aquest cap de setmana, 11 i 12 de desembre, se celebraran ininterrompudament durant tots el caps de setmana les tradicionals competicions del calendari català en pista coberta.

A Sabadell es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de Controls Absoluts, quatre jornades de Controls de Promoció a les categories cadet, juvenil i júnior.

En aquest primer any d'estrena, ja destaca la celebració de tres campionats estatals. La Copa de S.M. el Rey el proper 22 de gener, la Copa de Clubs Júnior el 15 de gener i el Campionat d'Espanya Júnior el 5 i 6 de març.

Per tancar aquesta històrica temporada, la cita més important del calendari català arriba el 13 de març, amb la celebració del Campionat de Catalunya Absolut, que en aquesta ocasió tindrà categoria Open i s'espera la participació dels millors atletes catalans.

Calendari