Barcelona, 9 de desembre de 2010
Nota de Premsa nº: 24/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

COMENÇA LA PISTA COBERTA
El proper cap de setmana comença la temporada 2010-2011 de pista coberta a Sabadell amb la celebració de les primeres Jornades de Control programades en el calendari. El dissabte 11 la de categoria cadet, i diumenge 12 es realitzaran les corresponents a les categories juvenil, júnior i absolut.
En aquesta històrica temporada, que celebrarà les competicions a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de Controls Absoluts, quatre jornades de Controls de Promoció a les categories cadet, juvenil i júnior.
El primer autonòmic de l'any es disputarà el diumenge 9 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs. El dissabte 15 de gener, se celebrarà el primer campionat estatal de l'any en aquesta instal·lació amb la Copa de Clubs Júnior. El proper cap de setmana, 22 i 23 de gener, es realitzarà el Campionat de Catalunya de Proves Combinades i el dissabte 22 la Copa de S.M. el Rey.
Seguidament se celebraran ininterrompudament durant tots el caps de setmana els diferents campionats autonòmics de les corresponents categories tant de clubs com individuals.
Cal destacar també la celebració del Campionat d'Espanya Júnior el 5 i 6 de març, i per tancar aquesta històrica temporada, la cita més important del calendari català arriba el 13 de març, amb la celebració del Campionat de Catalunya Absolut, que en aquesta ocasió tindrà categoria Open i s'espera la participació dels millors atletes catalans.
A nivell estatal i internacional cal assenyalar que el Campionat d'Espanya Absolut se celebrarà el 19 i 20 de febrer a València i el Campionat d'Europa a París del 4 al 6 de març.

Calendari