Barcelona, 28 de gener de 2010
Nota de Premsa nº: 3/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
El proper diumenge 31 de febrer, el Club Pratenc Associació d'Atletisme, amb el suport de l'Ajuntament del Prat del Llobregat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil, que aquest any arriba a la setanta-vuitena edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del 35è Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat.
La matinal atlètica començarà a partir de les 10 hores amb les curses de promoció i veterans, que es realitzaran al circuit urbà que es troba a l'Avinguda Verge de Montserrat del Prat del Llobregat i el CEM Sagnier del Prat. Les curses corresponents als campionats autonòmics arribaran a partir de les 11,25 hores, que es donarà la sortida de les categories sènior i promesa, i posteriorment les de juvenil i júnior.
Els actuals campions catalans són Beatriz Pascual (VTiM) i Jesús Àngel García Bragado (CI2) que van aconseguir la victòria a l'edició passada al mateix escenari. Aquest atleta ha estat guardonat recentment com a Millor Atleta Espanyol de la temporada 2.009 i està prevista la seva participació en aquest autonòmic amb l'objectiu de revalidar el títol. Fet que malauradament no podrà aconseguir la Beatriz Pascual, ja es recupera d'una recent intervenció quirúrgica.

Web organitzador / Historial