Barcelona, 18 de febrer de 2010
Nota de Premsa nº: 4/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge, 21 de febrer, se celebrarà a Vilafranca del Penedès el 34è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Més de 250 atletes catalans competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics que es realitzaran en jornada matinal a partir de les 11,00 h i en jornada de tarda a partir de les 16.30 hores.
Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic. Destaca la participació d’Eduard Viles (FCB) als 60 metres, Marc Orozco (FCB) i Pau Fradera (FCB) als 400 metres, Edgar Pérez (AAC) als 200 m, Miquel Vélez (FCB) i Carles Triadó (ISS-L’H) al salt d’alçada, Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, Pere Joseph (FCB) en triple salt, Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (AAC) en llançament de pes i l’especialista en combinades, Agustí Fèlix (FCB), que disputarà les proves de salt d’alçada i 60 m tanques.
En dones podem citar a figures catalanes com Irache Quintanal (VTiM) en llançament de pes, Sílvia Riba (ISS-L’H) inscrita en les proves de 60 metres i salt de llargada, Eva Martín (FCB) i Cristina Ferràndiz (Pratenc AA) als 200 metres, Esther Guerrero (FCB) als 800 m, Marta Miró (FCB) als 60 m tanques, Tània Orlowsky (AAC) en salt d’alçada, Dèbora Calveras (FCB) i Viena Campos (FCB) en triple salt, Anna Mª Pinero (FCB) i en perxa, i la millor especialista espanyola de combinades, Cristina Bàrcena (FCB), que està inscrita en 60 metres, 60 m tanques, salt de llargada i llançament de pes.

Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial