Barcelona, 25 de febrer de 2010
Nota de Premsa nº: 6/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
El proper cap de setmana, 27 i 28 de febrer, se celebrarà la 46a edició del Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau Velòdrom Lluís Puig de València. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.
La Federació Catalana és la que més participants té en aquests campionats. Concretament 119 inscrits, molts més que les següents federacions, València i Madrid, amb 69 i 67 respectivament.
De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Eduard Viles (FCB), atleta de categoria júnior i que té la tercera marca de l’any als 60 metres, Edgar Pérez (AAC) als 200 m, Marc Orozco (FCB) als 400 m, Víctor Montaner (FCB) als 1.500 m, Jackson Quiñonez (FCB) en els 60 m tanques, Miquel Vélez (FCB) en salt d’alçada, Albert Vélez (FCB) i Manel Concepción (PdC) en perxa, Robert Díez (ISS-L’H) inscrit en llargada i triple salt, i Agustí Fèlix (FCB) com a màxim favorit a l'heptatló.
En dones, podem destacar Eva Martín (FCB) que té la millor marca de l’any de 200 metres, Laia Forcadell (ISS-L'H) als 400 metres, Esther Guerrero (FCB) als 800m, Natàlia Rodríguez (CGT) com a gran favorita als 1500 metres, prova en la que també cal destacar a Eva Arias (VTiM), Marta Miró (FCB) que figura com a segona de l’any als 60 m tanques, la jove Clàudia García (FCB) al salt d’alçada, Cristina Bàrcena (FCB) inscrita en llargada i a la combinada del pentatló, on és la gran favorita, Anna Ma. Pinero (FCB) que també és segona en salt amb perxa, Dèbora Calveras (FCB) en triple salt, i Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes.
El Campionat d'Espanya Absolut és decisiu per a la formació de l'equip espanyol que participarà als Campionats del Món que se celebraran a Doha (Qatar) del 12 al 14 de març.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits