Barcelona, 4 de març de 2010
Nota de Premsa nº: 8/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA
El proper diumenge 7 de març se celebrarà l'edició número setanta-nou del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Santa Eulària des Riu, Eivissa. Quasi mig centenar d’atletes catalans competiran en aquest campionat estatal que, com és tradicional, és referent per a establir els diferents equips espanyols que participaran en les competicions internacionals d’aquesta temporada, com per exemple la Copa del Món que se celebrarà el mes de maig a Mèxic o el mateix Campionat d’Europa de Barcelona.
Podem destacar atletes catalans com Maria Vasco (CA MV), Campiona d'Espanya en Ruta en sis edicions. A les diferents categories, cal destacar la participació de Raquel González (AAC) i Alba Sánchez (M Lleida) a la cursa del 20 km promesa, i David Cejudo (JAS) també als 20 km promesa masculí. Paula Martínez (FCB) als 10 km júnior femení, i a la categoria cadet, Sandra Troyano (ISS-L’H) defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Múrcia, i també a la categoria cadet masculí, Marc Guerrero (ISS-L’H), que es va classificar en tercera posició.
En aquest campionat d'Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques en les categories de cadet i juvenil-júnior tant en homes com en dones. La Federació Catalana presenta equip en totes les categories.

Web Campionat / Selecció Catalana / Atletes inscrits