Barcelona, 5 de gener de 2011
Nota de Premsa nº: 1/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El proper diumenge 9 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol català tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories a Vilafranca del Penedès.
Set clubs presenten equip tant en homes com en dones, que són el FC Barcelona, MS Lleida, ISS-L'Hospitalet, AA Catalunya, CA Manresa, JA Sabadell i el CA Laietània. Els altres clubs classificats són el CA Nou Barris en homes, i el CA Vic en dones.
A la jornada matinal es diputarà el campionat de la categoria B, començant la jornada a partir de les 10,00 h, i a la jornada de tarda l'autonòmic corresponent a la categoria A que començarà a les 16.30 hores.
A l'historial d'aquest autonòmic, el FC Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. En quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb deu victòries de les catorze disputades. En la categoria femenina, el FCB també domina amb vuit títols, l'Agrupació AC i l'ISS-L'Hospitalet en tenen tres.

Reglament Cnat / Clubs classificats / Sorteig A / Sorteig B / Historial

Atletes participants categoria A / Atletes participants categoria B