Barcelona, 3 de març de 2011
Nota de Premsa nº: 10/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA
El proper diumenge 6 de març se celebrarà l'edició número vuitanta del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Benicàssim, Castelló. Quasi mig centenar d'atletes catalans competiran en aquest campionat estatal que, com és tradicional, és referent per a establir els diferents equips espanyols que participaran en les competicions internacionals d'aquesta temporada, com per exemple el Campionat Mundial de Daegu o la Copa d'Europa de Marxa que se celebrarà a Portugal el proper mes de maig.
Podem destacar atletes catalans com Maria Vasco (CA MV), Campiona d'Espanya en Ruta en sis edicions, i Beatriz Pascual (VTiM) que va aconseguir el títol en tres ocasions. En homes, destacar la participació de Francisco Javier González (CA Igualada), bronze a l'edició anterior, i Claudio Villanueva (ISS-L'H) que va ser plata la temporada passada a la categoria promesa.
A les diferents categories, cal destacar la participació de Sandra Troyano (ISS-L'H), Lorena Pedrero (ISS-L'H) i Cristina Montesinos (UA Terrassa) a la categoria juvenil, i a Mar Juárez (AAC) i Paula Martínez (FCB) a la categoria júnior.
En aquest campionat d'Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques en les categories de cadet i juvenil-júnior tant en homes com en dones. La Federació Catalana presenta equip en totes les categories. A l'edició anterior celebrada a Eivissa, l'equip cadet femení es va proclamar campió i el masculí subcampió. Els equips juvenil-júnior van aconseguir la medalla de plata tant en nois com en noies.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits