Barcelona, 10 de març de 2011
Nota de Premsa nº: 11/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge, 13 de març, se celebrarà a Sabadell el 35è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya. Més de 250 atletes catalans competiran en aquests campionats autonòmics que passaran a l'historia de l'atletisme català per ser els primers que se celebren en aquesta instal·lació. Les principals figures de l'atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.
Destaca la participació d'Edgard Pérez (AAC) i Sergio Ruiz (JAS) als 200 metres, Pau Fradera (FCB) als 400 metres, Miguel Quesada (JAS) als 800 metres, Àngel Mullera (CA Lloret LS) als 3.000 metres, Miquel Vélez (FCB) i Carles Triadó PA-OHL) en salt d'alçada, Didac Salas (FCB) al salt amb perxa, José Javier Ortega (ISS-L'H) en llançament de pes i l'especialista en combinades, Agustí Fèlix (FCB), que disputarà les proves de salt de llargada i 60 m tanques.
En dones podem citar a figures catalanes com Plàcida Azahara Martínez (FCB) als 60 metres, Oyidiya Oji (ISS-L'H) inscrita en les proves dels 200 i 400 metres, Olga Ortega (FCB) inscrita als 400 m i als 60 m tanques, Mari Carmen González (CA Laietània) i Esther Guerrero (FCB) als 800 metres, Emma Almagro (AAC) als 1500 metres, Maria Aznar (FCB) inscrita als 200 m i als 60 m tanques, Clàudia Garcia (FCB) a l'alçada, Anna Ma Pinero (FCB) i Marta Cot (CA Laietània) en perxa, Tamara del Rio (AAC) en salt de llargada, Dèbora Calveras (FCB) en triple salt i Haja Gerewu (FCB) en llançament de pes.
Per últim destacar la presencia d'atletes de fora de Catalunya, no optant al títol autonòmic, com Ivan Mocholí (VTiM), Campió d'Espanya als 60 metres i Elian Periz (VTiM), Campiona d'Espanya dels 800 metres, inscrita en 800 i 1500 metres.

Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial