Barcelona, 1 de juny de 2011
Nota de Premsa nº: 16/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES
El proper cap de setmana, 4 i 5 de juny, la Federació Catalana d'Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Les competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.
En el programa s'hi inclouen les proves de decatló i heptatló masculí i femení, respectivament, per a les categories absoluta, promesa i júnior. Per a la categoria juvenil, les proves són l'octatló i hexatló, masculí i femení respectivament.
Les categories de promoció disputen l'autonòmic de combinades sobre l'heptatló i hexatló cadet masculí i femení respectivament, el pentatló pels infantils i el tetratló pels de categoria aleví. Les competicions començaran a partir de les 10.00 hores en les jornades matinals, i a les 15.00 h les de la tarda.
Prop de mig centenar d'atletes catalans participaran en aquests autonòmics. Els campions absoluts de l'edició anterior són Marta Miró i Imanol Cardona, aquest últim intentarà revalidar el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari.

Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial

Reglament-Horari Promoció / Atletes admesos Promoció