Barcelona, 26 d'octubre de 2011
Nota de Premsa nº: 20/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS
Aquest cap de setmana s'inicia la temporada catalana de cros 2011-2012 amb la celebració el diumenge 30 d'octubre del Cros d'Olot , que aquesta any arriba a la setzena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d'una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs que se celebrarà el proper 29 de gener a Mataró. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Sabadell el 22 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 15 de gener a Vic.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d'atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d'Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 4 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 19 de febrer amb seu també per designar.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d'Europa que es realitzarà a Velenje (Eslovenia) el proper 11 de desembre.


Calendari