Barcelona, 3 de novembre de 2011
Nota de Premsa nº: 21/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA TEMPORADA DE RUTA 2011-2012
El mes de novembre marca l'inici oficial del Calendari Català de Curses en Ruta. L'oferta atlètica catalana de ruta és molt amplia, amb mes de mig centenar de curses de les diferents modalitats distribuïdes per tot el territori català.
Al calendari de ruta, destaquen la celebració dels diferents Campionats de Catalunya en les corresponents especialitats. Així, el Campionat de Catalunya de Mitja Marató es farà a Calella el 4 de març en el marc de la 4a Mitja Marató Costa de Barcelona - Maresme, el Campionat de 10 Km se celebrarà conjuntament amb la tradicional cursa solidària Mulla't i Corre al Circuit de Montmeló el 29 d'abril, la mateixa data que el Campionat de Catalunya de Marató que es realitzarà en el marc de la desena edició de la Marató d' Empúries, i el Campionat de Catalunya de Milla se celebrarà amb la 17a Milla Urbana Vila d'Almacelles, el 22 de setembre.
A nivell estatal, cal destacar el Campionat d'Espanya de Marató que se celebrarà a Castelló el proper 11 de desembre. També a Castelló se celebrarà el Campionat d'Espanya de 10 km però el 31 de març. El Campionat d'Espanya de Mitja Marató es realitzarà el 22 de setembre a Tordesillas, Valladolid, i el Campionat d'Espanya de 100 km que repetirà seu el 29 d'octubre a Santa Cruz de Bezama.
A nivell internacional, cal destacar el Campionat d'Europa de Muntanya, que se celebrarà a Denifli, Turquia, el 7 de juliol, i el Campionat del Món de Mitja Marató que es disputarà a Kavarna, Bulgària, el proper 6 d'octubre.


Calendari