Barcelona, 29 de novembre de 2011
Nota de Premsa nº: 22/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ D'ESPANYA

La Federació Catalana d'Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d'Espanya disputats durant la temporada 2.011 amb un total de 2.700,8 punts, seguida a gran distància per la Comunitat Valenciana amb 1.549 punts i la de Castilla y León amb 1.274 punts.
Aquesta classificació s'obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els cinc campionats a l'aire lliure per categories (absolut, promesa, júnior, juvenil i cadet) més els cinc de pista coberta, els campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres , 10 km en ruta, milla, cros, llançaments d'hivern i marxa atlètica.
Catalunya s'imposa per sisè any consecutiu, o el que és el mateix, des de la primera vegada que la RFEA realitza aquesta classificació l'any 2.006.
La Federació Catalana encapçala també totes les classificacions parcials dels campionats en pista, tant al l'aire lliure com en pista coberta en totes les categories, així com també la classificació parcial de marxa atlètica i la de llançaments d'hivern. D'aquesta manera, s'imposa en dotze de les disset classificacions parcials.


Notícia RFEA