Barcelona, 27 de gener de 2011
Nota de Premsa nº: 5/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
El proper diumenge 30 de gener, el Grup Atlètic Granollers organitza el 91è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Internacional Ciutat de Granollers, que aquest any arriba a la l'edició número quaranta-quatre. Aquesta serà la primera vegada que la capital vallesana acull l'autonòmic de cros absolut, una de les competicions més antiga de quantes se celebren a Catalunya i a Espanya.
El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de camp a través, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros que se celebrarà a Haro (La Rioja) el proper 27 de febrer. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per a l'estatal de cros.
En aquest autonòmic també es realitza el Campionat de Clubs, per tant, també de Granollers sortiran els clubs catalans classificats per a participar al Campionat d'Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 13 de febrer a Punta Umbría (Huelva).
La matinal atlètica començarà a partir de dos quarts de deu amb les curses de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que se celebraran les absolutes, al circuit de cros dissenyat al voltant de l'Estadi Municipal d'Atletisme de Granollers.
Els actuals campions absoluts són Carles Castillejo i Rosa Morató que van aconseguir el títol la temporada passada a Mataró.
Està prevista la participació dels millors especialistes catalans. Destaca la presència de Natàlia Rodríguez (CGT), Jacqueline Martín (FCB), Gema Barrachina (VTiM), Mertixell Calduch (FCB), Anna Bové (FCB) i Lídia Rodríguez (AS). En homes cal destacar a l'actual campió, Carles Castillejo (K-CCM), José Ríos (CA Manresa), Ayad Lamdassem (At Bikila), Àngel Mullera (CA Lloret LS), Reyes Estévez (FCB) i Roger Roca (FC Barcelona), entre d'altres.

Reglament-Horari / Web organitzador / Historial