Barcelona, 10 de febrer de 2011
Nota de Premsa nº: 6/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
El proper diumenge 13 de febrer, el Club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la setanta-novena edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del 20è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Águila, al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona.
La matinal atlètica començarà a partir de les 10,00 hores amb les curses de categoria cadet i veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 11,25 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina. Posteriorment es realitzaran les curses corresponents a les categories juvenil i júnior amb un recorregut de 10 km.
Cal destacar la participació de Beatriz Pascual (VTiM) atleta que ja ha estat campiona en sis edicions, la última l'any 2.009.
Els actuals campions catalans absoluts són Raquel González i Jesús Àngel Garcia, que van aconseguir la victòria a l'edició passada celebrada a El Prat del Llobregat.

Reglament-Horari / Web organitzador / Historial