Barcelona, 3 de març de 2011
Nota de Premsa nº: 9/2011
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR EN PISTA COBERTA
El proper cap de setmana, 5 i 6 de març, se celebrarà l'edició número trenta-vuit del Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest estatal passarà a l'historia com el primer Campionat d'Espanya individual que se celebra en aquesta instal·lació atlètica.
Uns setanta atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de pista coberta. De la representació catalana podem destacar la presència d'atletes com Clàudia García (FCB) que ha estat la gran protagonista d'aquesta temporada per les diverses vegades que ha millorat el rècord català júnior i promesa de salt d'alçada, Alba Manzano (ISS-L'H) als 200 metres, Alba Casanovas (A Manresa) inscrita als 200 m i als 400 metres, Marina Manjón (AAC) i Victòria Sauleda (CA Laietània) als 800 metres, Ester García (ISS-L'H) en llargada i triple salt, Elena Llobera (M Lleida) en llargada, Maria Aznar (FCB) als 60 m tanques, Raquel Cosme (AAC) en salt amb perxa i Elia de Genover (FCB) en llançament de pes.
En homes, destaquen Lluc Farrera (CA Vilafranca) als 1.500 metres, Arnau Erta (FCB) i Marc José (CA Tarragona) als 60 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Eloi Guimerà (JAS) al salt amb perxa i Guillem Domingo (FCB) en triple salt.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits / Inscrits Combinades