Barcelona, 11 de gener de 2012
Nota de Premsa nº: 1/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El proper cap de setmana se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B. El dissabte 14 es realitzarà el corresponent a la categoria B i el diumenge 15 el de la categoria A.
Sis clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L'Hospitalet, AA Catalunya, Avinent CA Manresa, JA Sabadell i CA Laietània. Els altres clubs classificats són el CA Nou Barris i la UA Barberà en homes, i el Lleida UA i el CA Igualada en dones.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.
A l'historial d'aquest autonòmic, el FC Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb onze victòries de les quinze disputades. A la categoria femenina, també el FCB domina amb nou títols, l'Agrupació AC i l'ISS-L'Hospitalet en tenen tres.


Reglament-Horari / Dorsals i Ordre de participació / Historial