Barcelona, 25 d'abril de 2012
Nota de Premsa nº: 10/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

MULLA'T i CORRE
Per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya
El proper diumenge 29 d'abril se celebrarà la dotzena edició de la cursa atlètica, Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. Després de la iniciativa començada l'any 2.001, aquesta dotzena edició deixa clar la consolidació d'un esdeveniment esportiu on tots els participants poden gaudir d'una bona experiència, conèixer des de dins el Circuit de Montmeló, i a la vegada contribuir en una causa solidària. A més, aquesta edició representa el Campionat de Catalunya de 10 km en Ruta .
La matinal atlètica, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta una jornada plena d'al·licients. Es disputaran quatre curses, començant el festival atlètic a les 10.00 hores amb la cursa de 10.000 metres, amb el títol autonòmic en joc, després es realitzarà la de 5.000 m que sortiran a les 11,00 h, la ja tradicional milla amb sortida a les 11,45 hores i per acabar amb la novetat de la milla infantil a les 12,00 hores.
Sota el lema de “Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple” es planteja un gran repte: el de millorar el rècord de participació d'una manera important i continuar consolidant aquesta cursa entre les més importants de Catalunya.
També com les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d'investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els participants tindran el plaer de gaudir d'un paratge únic i contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal·liar els efectes d'una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix. El preu de la inscripció és de 12 € pels participants adults, i 6 € pels més joves (15 € i 8 € el dia de la cursa).
Aquesta iniciativa pretenc ser una festa de l'atletisme català que amb la motivació d'una bona causa pot unir a la gent de l'atletisme i gaudir en família d'una jornada dominical inoblidable. De fet aquest dia s'ha convertit en una jornada de portes obertes del Circuit de Catalunya, ja que tant els participants com els acompanyants poden conèixer des de dins aquesta magnífica instal·lació esportiva.

Web organitzador / Historial