Barcelona, 20 de juny de 2012
Nota de Premsa nº: 13/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

NIT DE L'ATLETISME CATALÀ
El proper dimarts 26 de juny, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la ja tradicional “Nit de l'Atletisme Català” en l'Hotel Avenida Palace de Barcelona. La Nit, que aquest any arriba a l'edició nombre vint-i-un, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.011 han estat per Natàlia Rodríguez i Ayad Lamdassem, que repeteixen guardó, ja que també van ser escollits la temporada passada. Ambdós van protagonitzar una extraordinària temporada, però destaca sobretot la Medalla de Bronze aconseguida per la Natàlia al Campionat del Món celebrat a Daegu, i el subcampionat europeu de cros aconseguit per Lamdassem a Velenge.
També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.011 un Rècord de Catalunya. A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple Abdelaziz Merzougui, guanyador de la categoria promesa que va aconseguir la medalla de plata als Campionats d'Europa Sub-23 a Ostrava, i Dídac Salas, premiat a la categoria júnior i que va aconseguir la medalla de bronze a l'europeu júnior de Tallín.
Rebrà la insígnia d'or juntament amb públic agraïment, Romà Cuyàs, anterior President de la Federació Catalana d'Atletisme, per la seva tasca al front de l'atletisme català en els darrers dotze anys.
El Club Atletisme Nou Barris rebrà l'homenatge per l'efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. Destacar també que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
A l'apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d'Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2011. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas al jutge Josep Vich, per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l'Any a Pere Ocaña.
Per últim, destacar el públic agraïment a l'entitat Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'atletisme en general.


Premiacions