Barcelona, 10 de juliol de 2012
Nota de Premsa nº: 14/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

JOCS OLÍMPICS DE LONDRES
14 atletes catalans seleccionats

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Jocs Olímpics que se celebraran a Londres del 3 al 12 d’agost. L’equip espanyol estarà integrat per 50 atletes, 29 homes i 21 dones.
Catorze atletes catalans, set homes i set dones, han estat seleccionats per a participar en aquests cita olímpica. Aquesta serà una de les representacions més nombrosa d’atletes catalans en uns Jocs Olímpics, desprès de la dels Jocs de Beijing que van seleccionar a 16 i igualant els 14 atletes que van participar a Barcelona'92. L’aportació catalana a l’equip espanyol es la més nombrosa de l’estat, representant el 30 % del total de la selecció, quasi un terç de l’equip espanyol és català.
Els seleccionats són Natàlia Rodríguez (Nike) als 1.500 metres, Judit Pla (AS) als 5.000 m, Gemma Barrachina (VTiM) als 10.000 m, Anna Mª Pinero (VTiM) en perxa, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell, Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (CA MV) als 20 km marxa, Ayad Lamdassem (AB) als 10.000 metres, Carles Castillejo (CA Adidas) i Nacho Caceres (FCB) a la marató,Abzelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Igor Bichkov (PdC) en perxa i Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isabel II) als 50 km marxa.
Aquests seran els sisens Jocs Olímpics per a Jesús Àngel Garcia que es converteix en l’atleta espanyol amb més participacions olímpiques, i el cinquens per a Maria Vasco que va aconseguir medalla als Jocs de Sidney'00. Per a Natàlia Rodríguez seran els quarts jocs i per a Carles Castillejo, Jackson Quiñonez i Berta Castells els tercers.


Web Campionat / Web Comité Organitzador / Horari / Nota Premsa RFEA