Barcelona, 26 de gener de 2012
Nota de Premsa nº: 2/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
El proper diumenge 29 de gener, Grup Atletisme Lluïsos-Mataró organitza el 92è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró, que aquest any arriba a la l'edició número quaranta-dos. Aquesta serà la cinquena vegada que aquesta capital maresmenca acull l'autonòmic de cros absolut, desprès de les edicions de 1.925, 34, 51 i 2.010. El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a Espanya.
El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de camp a través, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros que se celebrarà a Gijón el proper 4 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per a l'estatal de cros.
En aquest autonòmic també es realitza el Campionat de Clubs, per tant, també de Mataró sortiran els clubs catalans classificats per a participar al Campionat d'Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 19 de febrer a Oropesa (Castelló).
La matinal atlètica començarà a partir de dos quarts de deu amb les curses de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que se celebraran les absolutes, al circuit del Camí dels Contrabandistes de Mataró.
Els actuals campions absoluts són Ayad Lamdassem i Jacqueline Martín que van aconseguir el títol la temporada passada a Granollers.
Està prevista la participació dels millors especialistes catalans. Destaca la presència de Jacqueline Martín (FCB) que buscarà el seu setè títol absolut, Eva Arias (VTiM), Mertixell Calduch (FCB), Miriam Ortíz (ISS-L'H), Gema Barrachina (VTiM), Mª Teresa Pulido (Ind). En homes cal destacar a Carles Castillejo (CA Adidas) que buscarà el seu vuitè títol autonòmic, Àngel Mullera (CA Lloret LS), Pol Guillem (FCB), Ílias Fifa (FCB) i Abdelaziz Merzougui (FCB).

Web Organitzador / Reglament-Horari