Barcelona, 12 de desembre de 2012
Nota de Premsa nº: 20/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA PISTA COBERTA
El proper cap de setmana comença la temporada 2012-2013 de pista coberta a Sabadell amb la celebració de les primeres Jornades de Control programades en el calendari. El dissabte 15 les de categoria cadet, juvenil i júnior, i diumenge 16 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut. També aquest diumenge es realitzarà la primera jornada del Trofeu Sabadell de Promoció.
Aquesta serà la tercera temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca sobretot la celebració del Campionat d'Espanya Absolut que es disputarà el 16 i 17 de febrer.
Com és habitual en el calendari català indoor, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de Controls Absoluts i quatre jornades de Controls de Promoció a les categories cadet, juvenil i júnior.
El primer autonòmic de l'any es disputarà el dissabte 12 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades. El diumenge 20 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs i el diumenge 3 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell internacional, cal assenyalar que el Campionat d'Europa se celebrarà a Goteborg, Suècia, de l'1 al 3 de març i el Campionat d'Europa de Veterans se celebrarà a Sant Sebastià del 19 al 24 de març.


+ informació