Barcelona, 2 de febrer de 2012
Nota de Premsa nº: 3/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge, 5 de febrer, se celebrarà a Sabadell el 36è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya. Més de 250 atletes catalans competiran en aquests campionats autonòmics, els segons que se celebren en aquesta instal·lació. Les principals figures de l'atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.
Destaca la participació d'Alfredo A. Gotay (JAS) als 60 metres, Edgar Pérez (AAC) i Sergio Ruiz (JAS) als 200 metres, Ramon Montejano (AAC) i Marc Orozco (FCB) als 400 metres, Alejandro Rodríguez (CAL) i Arnau Parareda (ISS-L'H) als 800 metres, Abdeslam Louah (FCM) als 1.500 metres, Arnau Erta (FCB) als 60 m tanques, Marc Bertran (AAC) i Miquel Vélez (FCB) en salt d'alçada, Igor Bychkov (PdC), Dídac Salas (FCB) i Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, Daniel Pacheco (C At) en triple salt i José Javier Ortega (ISS-L'H) en llançament de pes.
En dones podem citar a figures catalanes com Plàcida A. Martínez (FCB) i Oyidiya Oji (ISS-L'H) inscrites en les proves de 60 m i 200 metres, Andrea Díez (FCB) i Élia Vallés (AAP) als 400 m, Mari Carmen González (CAL) i Esther Guerrero (FCB) als 800 metres, Emma Almagro (AAC) als 1500 m, Miriam Ortiz (AAC) i Eva Àrias (VTiM) als 3000 m, Marta Miró (S-S71) i Mª Àngels Fuentes (AAC) als 60 m tanques, Clàudia Garcia (FCB) i Tània Orlowski (AAC) en salt d'alçada, Anna Ma Pinero (València TiM), Clara Amat (AAC) i Marta Cot (CA Laietània) en perxa, Viena Campos (FCB) i Tamara del Rio (AAC) en salt de llargada, Dèbora Calveras (FCB) i Ariadna Ramos (CAI) en triple salt i Irache Quintanal (VTiM) en llançament de pes.
L'autonòmic es realitzarà en doble sessió, la matinal que començarà a les 11.00 h i la jornada de tarda a partir de les 16.30 hores.

Reglament-Horari / Atletes admesos / Normes Tècniques / Historial