Barcelona, 9 de febrer de 2012
Nota de Premsa nº: 4/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
El proper diumenge 12 de febrer, el club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la vuitanta edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del 21è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Águila , al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona.
La matinal atlètica començarà a partir de les 10,00 hores amb les curses de categoria cadet i veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 11,25 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina. Posteriorment es realitzaran les curses corresponents a les categories juvenil i júnior amb un recorregut de 10 km.
Cal destacar la participació de Beatriz Pascual (VTiM) atleta que ja ha aconseguit set títols absoluts, i Jesús Ángel García Bragado (C Isabel II) guanyador de les tres últimes edicions. També cal destacar la presència de Raquel González (AAC) i Clàudio Villanuenva (ISS-L'H).
Els actuals campions catalans absoluts són Beatriz Pascual i Jesús Àngel Garcia, que van aconseguir la victòria a l'edició passada celebrada al mateix escenari.

Web organitzador / Reglament-Horari / Historial