Barcelona, 29 de febrer de 2012
Nota de Premsa nº: 6/2012
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS
El proper diumenge 4 de març, se celebrarà el Campionat d'Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Gijón. Aquest campionat estatal constarà de competicions en les categories absolut, promesa, júnior i veterà, tant en homes com en dones. La Federació Catalana d'Atletisme presenta equip en totes les categories per a la classificació de les Comunitats Autònomes.
Els equips catalans estan formats pels atletes que van aconseguir la classificació directa durant la celebració dels Campionats de Catalunya de Cros a Mataró, i la resta a criteri de la Comissió de Cros.
En dones, destaca la potència de l'equip català absolut, format per Gema Barrachina (VTiM) actual Campiona de Catalunya, Jacqueline Martín (FCB) Campiona d'Espanya a l'edició de 2.001, Eva Arias (VTiM), Miriam Ortiz (AAC), Judit Plà (At.S) i Lídia Rodríguez (At.S).
En homes, Carles Castillejo (CA Adidas) sortirà com a un dels favorits. També destaquen Ilias Fifa (FCB) i Khalid El Aamri (OCG) que va aconseguir la medalla de bronze a l'edició anterior.
Com ja hem assenyalat a Gijón també es juga el Campionat d'Espanya de Cros per Federacions Autonòmiques. Les seleccions catalanes han estat les grans dominadores d'aquest campionat estatal amb tanta tradició. En categoria masculina, la selecció catalana ha guanyat en quaranta-set ocasions de les noranta-tres disputades. En dones, el Campionat per equips ha estat per les catalanes en dinou ocasions de les quaranta-vuit disputades. La temporada passada, que es va celebrar a Haro, la Federació Catalana va aconseguir el títol estatal absolut tant a la categoria femenina i com en la masculina.

Informació / Atletes inscrits / Selecció Catalana