Barcelona, 11 de gener de 2013
Nota de Premsa nº: 1/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMITÈ TÈCNIC DE LA FCA
Miguel Vélez, nou Director Tècnic
La Federació Catalana d'Atletisme ha nomenat a Miguel Vélez com a nou Director Tècnic de la Federació i President del Comitè Tècnic. La resta dels integrants de la nova estructura tècnica de la FCA són José Luís López com a Responsable de velocitat, tanques i relleus, José Ríos, Responsable de mig fons, fons ruta i cros, Antonio Corgos, Responsable de salts i proves combinades i Luis Lizaso, Responsable de llançaments.
Com podem veure, el nou Comitè Tècnic està format per professionals de contrastat prestigi i experiència. El Director Tècnic, Miguel Vélez, ja va exercir aquest càrrec durant l'etapa de 1.993 a 2.000. És actualment Responsable de salts de la Real Federación Española de Atletismo i ha estat professor d'atletisme de l'INEFC de Barcelona. Entrenador amb llarga trajectòria, ha dirigit a atletes de nivell internacional.
Luís Lizaso també repeteix càrrec de Responsable de llançaments en etapes anteriors, és sens dubte un dels entrenadors amb més prestigi de l'atletisme català i espanyol. Llicenciat en INEFC, professor d'Educació Física i entrenador de la millor llançadora catalana de tots els temps, Irache Quintanal, així com altres atletes de nivell mundial com Mario Pestano o David Martínez.
Antonio Corgos i José Rios han estat atletes de nivell internacional, ambdós participants en tres Jocs Olímpics i medallistes continentals. Corgos és llicenciat en INEFC, entrenador de la RFEA al Centre d'Alt Rendiment i entrenador cap del Club Muntanyenc de Sant Cugat. José Ríos, també és Responsable de fons de la RFEA en els sectors de cros, ruta i muntanya, entrenador i actual President del Grup Atletisme Lluïsos de Mataró.
José Luís López és Doctor en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, professor d'atletisme a la Universitat de Vic i entrenador. També exerceix com a periodista especialitzat en atletisme a la Cadena Ser i al Canal Plus.
En referència al sector de marxa atlètica, queda de moment adscrit a la direcció tècnica a l'espera de confirmar el responsable del sector.