Barcelona, 26 de juny de 2013
Nota de Premsa nº: 11/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

DIADA DE L'ATLETISME CATALÀ
Beatriz Pascual i Carles Castillejo, Millors Atletes de l'Any 2.012
El proper dijous 4 de juliol, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la Diada de l'Atletisme Català, que enguany varia el format de nit passant a ésser un lliurament de premis en horari de tarda i vespre. La celebració, que aquest any arriba a la vint-i-dosena edició, es realitzarà a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les 19,00 hores.
La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement. Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2012, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure 2012 i a la pista coberta 2013. També farem un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2012 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.012 han estat per Beatriz Pascual i Carles Castillejo, que van protagonitzar una extraordinària temporada, destacant sobretot el diploma olímpic de Londres, el títol estatal de 10 km i el Rècord d'Espanya de 5 km aconseguits per la marxadora barcelonina, i el tercer lloc a la Copa d'Europa de 10.000 metres , la cinquena posició de l'europeu de Hèlsinki i el títol estatal de cros, assolits per Carles Castillejo.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple Abdelaziz Merzougui, que repeteix guardó gràcies a la seva participació olímpica i al rècord català promesa de 3.000 m obstacles. També Dídac Salas repeteix premi gràcies al seu quart lloc al mundial júnior de Barcelona i als rècords de perxa aconseguits.
El Club Atletisme Lloret rebrà l'homenatge per l'efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
A l'apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d'Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2012. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas al jutge Jordi Reinoso, per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l'Any a José Saenz de Pablo.
Per últim, destacar el públic agraïment a l'entitat L'Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'atletisme en general.


informació Premiacions /  Plànol d'accés