Barcelona, 1 de juliol de 2013
Nota de Premsa nº: 12/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT
Míting Ciutat de Mataró
Els propers dimarts 2 i dimecres 3 de juliol, se celebrarà el 93è Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme , conjuntament amb el 18è Míting d'Atletisme Ciutat de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània i la Federació Catalana d'Atletisme.
L'autonòmic absolut, que continua amb el format “open” que es va iniciar ara fa set temporades amb l'objectiu d'oferir el millor atletisme de pista, arriba per tercera vegada a la ciutat de Mataró, desprès de les edicions disputades els anys 2.010 i 2.011. Aquesta fórmula donarà l'oportunitat als atletes catalans de disputar la competició més important del calendari atlètic català amb els millors contrincants possibles i aconseguir mínimes de participació pels diferents campionats internacionals. Els millors atletes catalans i una bona representació d'atletes de la resta de l'estat garanteixen unes jornades atlètiques de qualitat.
De la participació catalana cal destacar la presència de Sergio Ruiz (JAS), inscrit a les proves de 100 m i 200 metres, Eduard Viles (CAI) als 100 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) i Miquel Quesada (JAS) a la prova dels 1.500 m, Ayad Lamdassem (B) als 5.000 metres, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Igor Bychkov (PdeC), Dídac Salas (FCB) i Manel Concepción (FCB) en salt amb perxa, Pedro José Martín (FCB) en llançament de martell, Jordi Sánchez (FCB) en javelina, Claudio Villanueva (ISS-L'H) i Ferran Collados (FCB) als 5km marxa.
En dones, podem destacar la participació d'Estela Garcia (VTiM) i Plàcida A. Martínez (FCB) als 100 m i 200 metres , Ingrid Andrés (CA Mollet) als 100 metres, Victòria Sauleda (ISS-L'H) als 800 metres , Eva Arias (VTiM) als 3.000 m obstacles, Lídia Rodríguez (CA S) als 5.000 metres, Alba Casanovas (FCB) als 400 m taques, Clàudia García (FCB) en salt d'alçada, Anna M. Pinero (VTiM) i Clara Amat (AAC) en perxa, Dèbora Calveras (FCB) i Ariadna Ramos (CAI) en triple salt, Irache Quintanal (VTiM) i Haja Gerewu (FCB) inscrites en pes i disc, Berta Castells (VTiM) i Laura Redondo (FCB) en martell, i Èlia Pascual (CAI) en javelina.


Web Campionat / Atletes participants