Barcelona, 24 de juliol de 2013
Nota de Premsa nº: 13/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT
El proper cap de setmana, 27 i 28 de juliol, se celebrarà el XCIIIè Campionat d'Espanya Absolut a Alcobendas, Madrid. Més d'un centenar d'atletes catalans competiran en lluita pel títol estatal.

Podem destacar la presència dels atletes catalans amb clares opcions d'aconseguir llocs d'honor, com és el cas de l' Eduard Viles (CA Igualada) i Adrià Burriel (CA Mollet) recents medallistes europeus sub'23 a la prova del relleu curt i que participaran als 100 metres. També, Sergio Ruiz (JAS) als 200 metres, prova en la que aquest any ha batut el rècord d'Espanya. Alejandro Rodríguez (AAC) a la prova dels 800 metres, Adel Mechaal (AA Palamós) als 1.500 m, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, prova en la que es va proclamar Campió d'Europa sub'23, on també estarà l' Àngel Mullera (CA Lloret LS). En la prova de salt amb perxa són molts els atletes catalans amb opcions, Igor Bychkov (PdC), Dídac Salas (FCB), David Moya (AAC) i Manel Concepción (FCB) encapçalen el rànquing espanyol. Pedro José Martín (FCB) en llançament de martell i Jordi Sánchez (FCB) com a gran favorit de llançament de javelina.

En dones cal destacar la participació de l'Estela Garcia (VTiM) que aquest any ha dominat les proves de 100 i 200 metres. També la jove Cristina Lara (FCB) està inscrita a les dues proves de velocitat. Plàcida A. Martínez (FCB) als 200 metres, Victòria Sauleda (ISS-L'H) als 800 metres, Natàlia Rodríguez (CD Nike R) que sembla ja del tot recuperada de les lesions i que participarà als 1.500 metres, Judit Pla (AS) i Lídia Rodríguez (AS) als els 5.000 metres, Eva Arias (VTiM) als 3.000 m obstacles, les joves Marta Segarra (AAC) i Clàudia Garcia (FCB) en salt d'alçada, Anna Maria Pinero (VTiM) en perxa, Débora Calveras (FCB) al triple salt, Irache Quintanal (VTiM) inscrita a les proves de llançament de pes i disc, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (VTiM) en martell, i Beatriz Pascual (VTiM) i Raquel González (FCB) als 10 km marxa.


Reglament / Atletes inscrits / Nou Horari / Nota de Premsa RFEA