Barcelona, 24 d'octubre de 2013
Nota de Premsa nº: 14/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS
Aquest cap de setmana s'inicia la temporada catalana de cros 2013-2014 amb la celebració el dissabte 26 de la quinzena edició del Cros de Santa Susanna i diumenge 27 el Cros d'Olot, que aquesta any arriba a la divuitena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d'una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs Absolut que se celebrarà el proper 16 de febrer a Caldes de Malavella. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Sabadell el 19 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 9 de febrer a Canovelles.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d'atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d'Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 16 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 2 de març amb seu també per designar.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d'Europa que es realitzarà a Belgrad (Servia) el proper 9 de desembre.


+ informació