Barcelona, 12 de novembre de 2013
Nota de Premsa nº: 16/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ 2013
La Federació Catalana d'Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d'Espanya disputats durant la temporada 2.013 amb un total de 2.521 punts, seguida a gran distància per la Comunitat Valenciana amb 1.662.50 punts i Madrid amb 1.337.50 punts.
Aquesta classificació s'obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els cinc campionats a l'aire lliure per categories (absolut, promesa, júnior, juvenil i cadet) més els cinc de pista coberta, els campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres , 10 km en ruta, milla, cros, llançaments d'hivern i marxa atlètica.
Catalunya s'imposa per onzè any consecutiu, o el que és el mateix, des de la primera vegada que la RFEA realitza aquesta classificació l'Any 2.003.
La Federació Catalana encapçala dotze de les vint classificacions parcials. És la millor en tots els campionats en pista al l'aire lliure i en quatre de les cinc de pista coberta. Així com també a la classificació parcial de cros i a la de llançaments d'hivern.
Notícia RFEA