Barcelona, 12 de desembre de 2013
Nota de Premsa nº: 17/2013
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA PISTA COBERTA
El proper cap de setmana comença la temporada 2013-2014 de pista coberta a Sabadell amb la celebració de les primeres Jornades de Control programades en el calendari. Dissabte 14 els de categoria cadet, juvenil i júnior, i diumenge 15 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut. També aquest diumenge es realitzarà la primera jornada del Trofeu Sabadell de Promoció – Memorial Natàlia Amiel.
Aquesta serà la quarta temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca sobretot la celebració del Campionat d'Espanya Absolut que es disputarà el 22 i 23 de febrer.
Com és habitual en el calendari català indoor, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de Controls Absoluts i quatre jornades de Controls de Promoció a les categories cadet, juvenil i júnior, més una de marxa per a les categories cadet i juvenil.
El primer autonòmic de l'any es disputarà el dissabte 11 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades . Diumenge 12 se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs i el diumenge 16 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell internacional, cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Sopot, Polònia, del 7 al 9 de març i el Campionat del Món de Veterans se celebrarà a Budapest, Hongria, del 25 al 30 de març.

+ informació