Barcelona, 9 de gener de 2014
Nota de Premsa nº: 1/2014
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A EN PISTA COBERTA
El proper diumenge 12 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta.
Sis clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L'Hospitalet, AA Catalunya, Avinent CA Manresa, CA Igualada i el CA Laietània. Els altres clubs classificats són la JA Sabadell i UA Terrassa en homes, i Girona Costa Brava i CA Vic, en dones.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.
A l'historial d'aquest autonòmic, el FC Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb tretze victòries de les diset disputades. A la categoria femenina, també el FCB domina amb onze títols, l'Agrupació AC i l'ISS-L'Hospitalet en tenen tres.

Reglament-Horari / Clubs participants / Atletes inscrits / Historial