Barcelona, 29 de maig de 2014
Nota de Premsa nº: 10/2014
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT
Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell – Costa Brava

Els proper dissabte 31 de maig se celebrarà el 94è Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme, conjuntament amb el Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell – Costa Brava, organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme, l'Institut Municipal d'Esports de Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell, a l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de la ciutat empordanesa.
L'autonòmic absolut, que continua amb el format “open” que es va iniciar ara fa vuit temporades amb l'objectiu d'oferir el millor atletisme de pista, arriba per tercera vegada a Palafrugell, desprès de les edicions disputades els anys 1992 i 2009. Aquesta fórmula donarà l'oportunitat als atletes catalans de disputar la competició més important del calendari atlètic català amb els millors contrincants possibles i aconseguir les millors prestacions. Mig miler d'atletes participaran en aquest autonòmic, els millors atletes catalans, una bona representació d'atletes de la resta de l'estat i atletes provinents de 12 països garanteixen un esdeveniment atlètic de qualitat.
De la participació catalana cal destacar la presència de l' Eduard Viles (CAI) i Ruben Pros (FCB) als 100 metres, Sergio Ruiz (JAS) i Adrià Burriel (FCB) inscrits en 100 i 200 metres, Edgar Pérez (AAC) als 200 m, Pau Fradera (FCB) inscrit en 200 i 400 m, Sergi Torres (FCB) als 400 metres, Francisco Roldán (FCB) i Alejandro Rodríguez (ISS-L'H) als 800 m, Marc Alcalà (FCB) inscrit en 800 i 1.500 metres, Llorenç Sales (HFC) i Abdelaziz Merzougui (FCB) als 1.500 m, Ayad Lamdassem (B) i Driss Lakhouaja (CA Montornès) als 5.000 metres, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Igor Bychkov (PdC) i Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, i Jordi Sánchez (FCB) en javelina.
En dones, podem destacar la participació de l' Estela Garcia (VTiM), Cristina Lara (FCB) i Plàcida A. Martínez (FCB) als 100 m i 200 metres, Laura Hernández (FCB) als 400 m, Victòria Sauleda (ISS-L'H) i Mª Carmen González (CA Laietània) als 800 m, Esther Guerrero (FCB) inscrita en 800 i 1.500 m, Alba Casanovas (FCB) als 400 m tanques, Mertixell Soler (Av Manresa) i Míriam Ortiz ( AAC) als 5.000 metres, Clàudia García (FCB) en salt d'alçada, Anna M. Pinero (VTiM) en perxa, Cora Salas (FCB) en salt de llargada, Dèbora Calveras (FCB) i Ariadna Ramos (CAI) en triple salt, Haja Gerewu (FCB) inscrita en llançament de pes i disc, Elia Pascual (Ind) en javelina, Berta Castells (VTiM) i en martell i Raquel Gonzalez (FCB) als 5 km marxa.

Web Campionat / Web Míting / Atletes admesos / Horari

Atletes destacats