Barcelona, 9 de desembre de 2014
Nota de Premsa nº: 17/2014
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA PISTA COBERTA
Aquest dimarts 9 de desembre, a les instal·lacions de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, s'ha celebrat la presentació de la temporada atlètica en pista coberta 2014/2015. En aquest mateix acte s'ha renovat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana d'Atletisme per a la utilització d'aquesta instal·lació per a les competicions organitzades per la FCA. A l'acte han participat el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, i el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas.
Aquest mateix cap de setmana comença l'activitat atlètica a Sabadell, en una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.
Dissabte 13 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria cadet, juvenil i júnior. Diumenge 14 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del Trofeu Sabadell de Promoció – Memorial Natàlia Amiel.
Aquesta serà la cinquena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca la celebració del Campionat d'Espanya Cadet que es disputarà el 21 i 22 de març.
Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de controls absoluts i quatre jornades de controls de promoció a les categories cadet, juvenil i júnior, més una de marxa per a les categories cadet i juvenil.
El primer autonòmic de l'any es disputarà dissabte 10 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades. Diumenge 11 se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs i el diumenge 8 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d'Espanya Absolut el 21 i 22 de febrer, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat d'Europa se celebrarà a Praga, Txèquia, del 6 al 8 de març i el Campionat d'Europa de Veterans se celebrarà a Torun, Polònia, del 23 al 28 de març.

+ informació