Barcelona, 30 de gener de 2014
Nota de Premsa nº: 3/2014
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
El proper diumenge 2 de febrer, el club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la 82a edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del 23è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Àguila, al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona.
La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses de veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 12,00 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina.
Cal destacar la participació de la Beatriz Pascual (VTiM) atleta que ja ha aconseguit set títols absoluts i de Raquel González (FCB) actual campiona autonòmica que va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Reglament-Horari / Web organitzador / Atletes inscrits / Historial