Barcelona, 9 d'abril de 2014
Nota de Premsa nº: 8/2014
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS
CRITÈRIUM CATALÀ DE CLUBS 2014

Aquest cap de setmana comença el Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.014, que representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros, i que tradicionalment s'ha conegut com la Lliga Catalana.
En aquesta edició es continua amb el mateix format competició que es va iniciar la temporada passada. Poden participar tots els clubs catalans, incloent a aquells clubs que estiguin participant en Divisió d'Honor i a la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs. La participació serà de forma conjunta, homes i dones, a dos atletes per prova, i la puntuació final serà per la suma de les dues categories. La competició es fa en dues jornades classificatòries a mig programa i una jornada final a programa complet.
Aquest cap de setmana, 12 i 13 d'abril, es disputarà la Primera Jornada classificatòria en cinc encontres a Tarragona, El Prat de Llobregat Can Dragó de Barcelona, Terrassa i Mataró. La Segona Jornada classificatòria se celebrarà els propers 26 i 27 d'abril.
A la Jornada Final, prevista pel 3 i 4 de maig, on participaran tots els clubs a programa complet i a un atleta per prova. La suma de la puntuació de les dues jornades classificatòries decidirà la composició dels grups que participaran a la Jornada Final que es distribuiran en quatre encontres finals amb 8 equips participants.
El FC Barcelona es va proclamar campió a l'edició de 2013.

+ informació / Historial