Barcelona, 8 de gener de 2015
Nota de Premsa nº: 1/2015
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS "A" EN PISTA COBERTA
El proper diumenge 11 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la dinovena edició del Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta.
Cinc clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L'Hospitalet, Agrupació AC, CA Laietània i la JA Sabadell. Els altres clubs classificats són el CA Igualada, UA Terrassa i el CA Montornès, en homes, i Girona Costa Brava, CA Vic i Avinent Manresa, en dones.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.
A l'historial d'aquest autonòmic, el FC Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i l'ISS-L'Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb catorze victòries de les divuit disputades. A la categoria femenina, també el FCB domina amb dotze títols, l'Agrupació AC i l'ISS-L'Hospitalet en tenen tres.

Reglament-Horari / Clubs participants / Atletes inscrits / Historial