Barcelona, 17 de juliol de 2015
Nota de Premsa nº: 11/2015
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

24a. DIADA DE L'ATLETISME CATALÀ
Beatriz Pascual i Àngel Mullera, Millors Atletes de l'Any 2014

El proper dimarts 21 de juliol, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la Diada de l'Atletisme Català. La celebració, que aquest any arriba a la vint-i-quatrena edició, es realitzarà a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les 19,00 hores.
La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement. Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2014, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure 2014 i a la pista coberta 2015. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2014 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2014 han estat per a la Beatriz Pascual i l'Àngel Mullera, que van protagonitzar una extraordinària temporada, destacant sobretot al campionat d'Europa realitzat a Zuric. Ambdós atletes repeteixen guardó, ja que també van ser escollits com a millors atletes catalans de 2013.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com l'Adrià Burriel, que va aconseguir el títol estatal absolut de 100 metres i rebrà el premi a millor promesa, la Clàudia García que ha pujat el rècord de Catalunya de salt d'alçada en diverses ocasions o la Cristina Lara, que rebrà el premi júnior i el la passada pista coberta es va proclamar campiona d'Espanya absoluta de 60 metres.
El club Cornellà Atlètic rebrà l'homenatge per l'efemèride del cinquantè aniversari de la seva fundació i el Club Atletisme Vilafranca, el Club Atletisme Tarragona i el FACVAC Valls pel seu vint-i-cinquè aniversari.
A l'apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d'Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2014. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Ramon Ciuraneta per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l'Any a Francisco Godínez.
La Federació també retrà un públic agraïment a l'entitat L'Aliança – Divina Pastora, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'atletisme en general.

Díptic Diada