Barcelona, 21 d'octubre de 2015
Nota de Premsa nº: 13/2015
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS
Aquest cap de setmana s'inicia la temporada catalana de cros 2015-2016 amb la celebració el dissabte 24 de la dissetena edició del Cros de Santa Susanna. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs Absolut que se celebrarà el proper 14 de febrer a Girona. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Vidreres el 7 de febrer, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 31 de gener a Caldes de Malavella. Com a novetat, es disputarà el primer Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes 4X2.000 metres a Mataró.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d'atletes atletes i els clubs que participaran als diferents campionats d'Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 13 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 28 de febrer amb seu també per designar.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d'Europa que es realitzarà a Toulon-Hyeres, França el proper 13 de desembre.


+ informació