Barcelona, 11 de desembre de 2015
Nota de Premsa nº: 15/2015
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

COMENÇA LA PISTA COBERTA
El proper cap de setmana comença l'activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la temporada de pista coberta. Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.
Dissabte 12 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria cadet, juvenil i júnior. Diumenge 13 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del VI Trofeu Sabadell de Promoció – III Memorial Natàlia Amiel.
Aquesta serà la sisena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca la celebració del Campionat d'Espanya Júnior que es disputarà el 19 i 20 de març.
Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran nou jornades de controls absoluts i cinc jornades de controls de promoció a les categories cadet, juvenil i júnior, més una de marxa per a les categories cadet, juvenil, júnior i promesa.
El primer autonòmic de l'any es disputarà dissabte 10 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet el proper 19 de desembre, i diumenge 14 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d'Espanya Absolut el 5 i 6 de març a Madrid, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Portland, USA, del 18 al 20 de març i el Campionat d'Europa de Veterans se celebrarà a Ancona, Itàlia, del 29 de març al 4 d'abril.


+ informació