Barcelona, 5 de febrer de 2015
Nota de Premsa nº: 4/2015
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
El proper diumenge 8 de febrer, el Grup Atletisme Lluïsos-Mataró organitzarà el 95è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb 45è Cros Ciutat de Mataró. Aquesta serà la setena vegada que la capital maresmenca acull l'autonòmic de cros absolut. El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l'estat espanyol.
L'autonòmic de cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros que se celebrarà a Alcobendas el proper 15 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per a l'estatal de cros.
En aquest autonòmic també es realitza el Campionat de Clubs, per tant, també de Mataró sortiran els clubs catalans classificats per a participar al Campionat d'Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 1 de març a Càceres.
La matinal atlètica començarà a partir de dos quarts de deu amb les curses de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que se celebraran les absolutes, al circuit del Camí dels Contrabandistes.
Els millors especialistes catalans competiran per aconseguir el títol autonòmic de l'especialitat.
Destaca la participació de la Gema Barrachina (Santutxu), Lídia Rodríguez (Santutxu), Natàlia Rodríguez (FCB), Míriam Ortiz (AAC), Marta Galimany (FCB), Montse Mas (CE Montornès), Carles Castillejo (Adidas), Angel Mullera (CA Lloret LS), Adel Mechaal (AA Palamós), Omar Oughzif (JAS), Mohamed Ben Hmbarka (AAC) i la reaparició de Reyes Estévez amb el seu club d'origen, el Cornellà At.
Els actuals campions absoluts són Ilias Fifa i Lídia Rodríguez, que van aconseguir el títol la temporada passada a Caldes de Malavella.

Web Organitzador / Reglament-Horari / Historial