Barcelona, 27 de febrer de 2015
Nota de Premsa nº: 7/2015
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA
El proper diumenge 1 de març se celebrarà l'edició número vuitanta-quatre del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Jumilla, Múrcia. Una vintena d'atletes catalans competiran en aquest campionat estatal que, com és tradicional, és referent per a establir els diferents equips espanyols que participaran a les competicions internacionals d'aquesta temporada, com per exemple la Copa d'Europa de Marxa, que se celebrarà a Murcia, el proper mes de maig.
Cal destacar la participació de Raquel González a la prova dels 20 km absolut, atleta que va aconseguir el subcampionat estatal a l'edició anterior celebrada a Múrcia. També a la Mar Juárez (CA Montornès) a la categoria promesa que defensarà títol.
En aquest campionat d'Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques en les categories júnior cadet, tant en homes com en dones. A l'edició passada, celebrada a Múrcia, Catalunya va aconseguir el títol de la categoria cadet masculí, la medalla de plata en cadet femení i també el subcampionat en la juvenil-júnior masculina.
Conjuntament se celebrarà el Campionat d'Espanya de Veterans amb curses de 20 km en la categoria masculina i 10 km en la femenina.

Reglament- Horari / Atletes inscrits / Nota de Premsa RFEA